• センター長挨拶

2011~2013年度 第2期アフラシアのサイト

2. 研究成果

その他

Afrasian Research Series (Phase 2), Studies on Multicultural Societies No.4, Symposium of the Japan Society for Intercultural Studies 12th Annual Conference が発行されました。

その他
2014/06/01

Kosuke Shimizu, Masako Otaki, Takumi Honda and Tomomi Izawa, eds., "In Search of Non-Western International Relations Theory: The Kyoto School Revisited" 「非西洋型国際関係理論の可能性 ー京都学派との関係においてー」 Afrasian Research Centre, Ryukoku University (Phase 2)