2. 新着情報>
  3. 新着情報詳細

新着情報詳細

一覧を見る

4/25 Ryukoku-UBC-GSU ジョイント・セミナー 開催のお知らせ

2013/04/12

2013年度 TV会議システムを用いた ジョイント・セミナーの開催のお知らせ

Special Joint Seminar

Ryukoku University- University of British Columbia- Georgia State Univerity

"Multicultural Literacy"

【日時】: 2013年4月25日(木) 8:30~10:00

【場所】: 龍谷大学瀬田学舎 智光館 B103共同研究室

【報告者】:

1. Tuba Angay-Crowder    (Doctoral Student, Georgia State University)
               "Navigating between Turkish and US culture: Crafting an Academic Identity"

2. Hiroshi Miyazaki     (PhD. Student, Intercultural Communication, Ryukoku University/
                                             RA, Institute for World Affairs, Kyoto Sangyo University)
                    "Colonial Structure and Subjectivity in Okinawa-Japan Relation:
                        Music Making as a Battlefield of Colonial Subjectification"

3. Espen Stranger-Johannessen    (PhD. student of Language and Literacy Education, UBC)
                     "Class and Bilingualism in a Mexican-Canadian Family"

special seminar poster.jpgのサムネール画像